Tak dapat letak label pada post!

-



dari petang tadi cemni... korang alami perkara yang sama tak? tak bestlah buat entry tak ada label.. ada label senang nak baca balik. huk3... sistematik sikit... asal tulis label je, bila post entry jadi cemni (*___*) blur dah dni tak tahu nak wat cemana...







ada tak yang tahu cara nak solve perkara ni?
share please!


-

17 comments:

Peri PiA said...

alamak,akak xpenah kena pulak

Eca Dwinky Asha said...

eh,xpena pulak kena...sis guna old interface ke?..klu old,tukar dlu ke new interface...

eca ari tu xdpt nak tulis title post pun.tukar new interface baru dpt.

IntaNBerliaN said...

sy pun xtau... sy guna interface lama...

Riena Haiqal said...

alahai. tak dapat nak kongsi sebab saya pun tak tahu caranya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xde plak jd cmtu kak.

ummiarissa said...

akak tak pernah kena pulak cam ni...nanti tunggu apa kata yang lain..

maszull said...

assalamualaikum ardini...mama pun x pernah kena mcm ni lg...:)

syiela said...

tak pernah kena.. nak tolong pun tak tau dear... moga cepat temui jawapan ye

Tihara said...

dah ok ke dni..akk penah dpt msg camni tp masa nak post comment..tunggu beberapa jam baru la ok semula..

maszmadi said...

alahai dini, x bets arr kalu gitu kan.. sori x dpt membantu coz x pernah kena.. huhu

LydSunshine said...

Alamak.. akak pun tak dpt bantu. Tak penah kena lagi.

azizah :) said...

tak pernah kena lagi..apa masalahnya eh kak..

miss Fyqa said...

tak tau la plak..nape jd gitu.. hurmmm..

|| NaFiRaa || said...

x de plak jadik cam nih~ :)

izz iizza said...

x pernah kena lagi camni..:)

Azzah said...

pun tak pernah kena...

anisalya said...

tak pernah pulak kena dni.