-



suka!!! sebab dni dah berjaya edit widget untuk About Me kat blog dengan jayanya setelah mengikuti tutorial yang dibuat oleh Jijah. ni bukan About Me yang biasa tu taw. boleh letak gambar... memang menarik ^__^







sape2 nak add fb dni leh klik kat situ je. nak g blogshop dni pun dah siap kat situ... birthday dni pun dah terpampang... so pasni akak-akak yang dok panggil dni kak/sis tu boleh sengih2 ye. sebab dni buat bisnes online, ramai yang lebih tua daripada dni dok panggil dni akak lak. kih3... kadang rasa lawak juga ;p



nak buat About Me korang jadi cemni juga?
jom ke blog Jijah. klik aje kat nama Jijah tu ye...
^__^



-

10 Comments

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.