-



sekarang ni femes sangat penggunaan cloth diapers, kan? dni pun tak terkecuali nak cuba guna cloth diapers untuk bakal baby dni nanti. dni dah order dengan sis Haniza di My Luvly Baby 5 diapers + inserts. affordable price tau... Rm90 untuk 5!






dni pilih warna biru, merah, kuning, hijau, dan purple untuk baby boy inside my belly nih. hehehe... nanti mesti cencomel montot dia pakai cloth diapres tu. ololoooo ^___^ apa yang bagusnya penggunaan cloth diapers adalah ianya sesuai untuk semua saiz. sebab leh ubah kedudukan pin tu. so, takyah beli banyak kali. nak pakai sampai lunyai pun no hal...






sape2 yang berminat nak belikan si comel cloth diapers leh lah ke My Luvly Baby ye.
sekarang ada pre-order sehingga 31/8/12. dni dah oder..
korang bila lagi?
:)




-


17 Comments

  1. comell..cute..bila pakai xyah pakai sluar lagi dah..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/bila-sedara-ultraman-datang-sekolah-saya.html

    ReplyDelete
  2. SUE PON NIAT PAKAI NI UNTUK ADIK SI SYAWAL NI NANTI...DAH ORDER 10 UNTUK PERMULAAN...TP BELI JUGAK DD NEWBORN UNTUK HOSPITAL...TAKMO SUSAHKAN NURSE KAN..BILA PANTANG NNT BARU BERJINAK-JINAK NGAN CD NI....SIAP DAH BACA UNTUK PENGGUNAAN n CARA MEMBASUH....MMMM....MAK PON SUKE SEBAB ADA PENJIMATAN KAT SITU

    ReplyDelete
  3. Memang jimat pakai CD nih. Anak 1st dulu memang pakai. Tapi bila anak 2nd & 3rd nih kemalasan nak membasuh tu melampau sgt lah...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. comelnya tgk..dear ayu folo sini..jemput singgha blog ayu ;-)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ardini...cute jer kan bil bb pakai..:)

    ReplyDelete
  6. this is cute!!! u been tag ! :")
    http://ayuoyku.blogspot.com/2012/08/selamat-sejahtera-manusia.html

    ReplyDelete
  7. mmg cantik2 CD ni.. rambang mata di buatnya..

    Akak masa Iqbal dulu pakai la.. lepas dapat twin terus tinggal.. tak smpat.. dah kasi kakak ipar untuk anak dia pakai pun

    ReplyDelete
  8. Oder CD ni senang, jimat... Cuci dan re-use ;)

    ReplyDelete
  9. Murah jugak, jap nak ushar..
    Boleh inform adik akak :D

    ReplyDelete
  10. Murah tuh!YM mmg pengguna tegar CD, dah 2 thn guna untuk Yayan. :) YM ader 10 jek, mmg cukup, tapi kene rajin la cuci..hehehe

    ReplyDelete
  11. macam-macam produk bayi sekarang kan..sy dulu x ado la gini punya kiut diapersnya..hihi

    ReplyDelete
  12. comey lah...tak rugi beli..

    kalau ada rezeki anak pon jijah nak beli gak lah...Amin..

    ReplyDelete
  13. Comelnya! Kalau ada anak mesti dah beli ni..

    ReplyDelete
  14. Salam, jika berminat menjadi reseller latest pull up cloth diapers jemput lihat sini ya: http://bettermoms.blogspot.com/2012/11/smart-baby-pull-up-pants-guide.html

    Boleh pm di FB sy yg terdapat pada blog untuk detail lebih lanjut, TQ

    Jika berminat untuk membuat entry promo untuk pull up cloth diapers ini juga boleh pm saya

    TQ

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.