Cloth Diapers untuk si comel!

-



sekarang ni femes sangat penggunaan cloth diapers, kan? dni pun tak terkecuali nak cuba guna cloth diapers untuk bakal baby dni nanti. dni dah order dengan sis Haniza di My Luvly Baby 5 diapers + inserts. affordable price tau... Rm90 untuk 5!






dni pilih warna biru, merah, kuning, hijau, dan purple untuk baby boy inside my belly nih. hehehe... nanti mesti cencomel montot dia pakai cloth diapres tu. ololoooo ^___^ apa yang bagusnya penggunaan cloth diapers adalah ianya sesuai untuk semua saiz. sebab leh ubah kedudukan pin tu. so, takyah beli banyak kali. nak pakai sampai lunyai pun no hal...






sape2 yang berminat nak belikan si comel cloth diapers leh lah ke My Luvly Baby ye.
sekarang ada pre-order sehingga 31/8/12. dni dah oder..
korang bila lagi?
:)




-


17 comments:

pelangi chenta said...

rambang mata tengok.semua cantik

qasehraihan said...

comell..cute..bila pakai xyah pakai sluar lagi dah..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/bila-sedara-ultraman-datang-sekolah-saya.html

syawalsimpsons said...

SUE PON NIAT PAKAI NI UNTUK ADIK SI SYAWAL NI NANTI...DAH ORDER 10 UNTUK PERMULAAN...TP BELI JUGAK DD NEWBORN UNTUK HOSPITAL...TAKMO SUSAHKAN NURSE KAN..BILA PANTANG NNT BARU BERJINAK-JINAK NGAN CD NI....SIAP DAH BACA UNTUK PENGGUNAAN n CARA MEMBASUH....MMMM....MAK PON SUKE SEBAB ADA PENJIMATAN KAT SITU

fiza said...

Memang jimat pakai CD nih. Anak 1st dulu memang pakai. Tapi bila anak 2nd & 3rd nih kemalasan nak membasuh tu melampau sgt lah...huhuhu...

are_lin@yu said...

comelnya tgk..dear ayu folo sini..jemput singgha blog ayu ;-)

maszull said...

assalamualaikum ardini...cute jer kan bil bb pakai..:)

Citarasa Rinduan said...

Comelnyaaaaa

ayuorked said...

this is cute!!! u been tag ! :")
http://ayuoyku.blogspot.com/2012/08/selamat-sejahtera-manusia.html

syiela said...

mmg cantik2 CD ni.. rambang mata di buatnya..

Akak masa Iqbal dulu pakai la.. lepas dapat twin terus tinggal.. tak smpat.. dah kasi kakak ipar untuk anak dia pakai pun

Myra Jay said...

Oder CD ni senang, jimat... Cuci dan re-use ;)

Myra Jay said...

Murah jugak, jap nak ushar..
Boleh inform adik akak :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Murah tuh!YM mmg pengguna tegar CD, dah 2 thn guna untuk Yayan. :) YM ader 10 jek, mmg cukup, tapi kene rajin la cuci..hehehe

izz iizza said...

macam-macam produk bayi sekarang kan..sy dulu x ado la gini punya kiut diapersnya..hihi

azizah :) said...

comey lah...tak rugi beli..

kalau ada rezeki anak pon jijah nak beli gak lah...Amin..

MrSepet said...

comel.

Misz Mieza said...

Comelnya! Kalau ada anak mesti dah beli ni..

Puan Siti said...

Salam, jika berminat menjadi reseller latest pull up cloth diapers jemput lihat sini ya: http://bettermoms.blogspot.com/2012/11/smart-baby-pull-up-pants-guide.html

Boleh pm di FB sy yg terdapat pada blog untuk detail lebih lanjut, TQ

Jika berminat untuk membuat entry promo untuk pull up cloth diapers ini juga boleh pm saya

TQ