Darwish - 23 Days

-



lama tak blogging sejak lepas bersalin. hehe... layan mood jadi seorang ibu. memang heaven! Alhamdulillah, hari ni baby Darwish dah berusia 23 hari. dah makin bambam pipi dia... dari 2.35kg dah naik 3kg... next week harap-harap makin naik la kg dia ^__^ tak sabar nak tengok dia membesar.






InsyaAllah dni akan update mengenai pengalaman bersalin dan sebelum bersalin yang kena warded sampai 2x sebelum dan selepas raya. tungguuu ;)



-

39 comments:

~didiey~ said...

chumelnyeee dia....geram tgk!

Peri PiA said...

dah 23 hari cpt nya mase berlalu

Masya said...

tahniahh dini..
alhamdulillah baby sihatt.....
sedapp namanya darwish yer....

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

Comeynya baby. :-)

Misz Mieza said...

Hai Darwish! Welcome to the world! Hehe, comel.. Patutla lama Dnie tak update.. Dah agak da, mesti dah bersalin.. Tahniah dah bergelar ibu..! ^__^

Tihara said...

ololo tomeynya, cepat dah besar dah :)

Chekgu Azrine said...

bestnya boboi dia dah keluar..kita punya bln lg..hehe

[sutera kasih] said...

bestnya...cpt2 share pglmn dini :)

syiela said...

makin hemsem darwish.. selamat berehat ye dear

Puteri Iqa Izyan said...

hensemnyeeeeee ^_^

tahniah kak :)

mizz miaizzati said...

selamat berpantang tuan rumah..tahniah ek dapat baby

L@dyKichiMachiko said...

comelnya anak dni..congrats dear for ur new born bb.semoga menjadi anak yg soleh.

izz iizza said...

bulat dah mata dia tu..:)

comel..:)

MAI a.k.a WAWA said...

tahniah dni :)

Nur-nba said...

Sekejap je dah tembam.. take care Dni.. Tunggu update dari Dni nih.. :)

Roxy zai said...

baby darwishhhh!!! nmpak x aunty lambai2 niii..hahaha

Dni kena tukar da banner blog tu sbb bby darwish kan da kuar=D

azizah :) said...

sekejap je nak sebulan dah baby kak dni! makin besar dah... moga2 makin bertambah beratnya..

najihahfara said...

comelnye baby die :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

kcik aje bby ni kan kak..comel2..

Riena Haiqal said...

comelnya Darwish... cepat jer masa berlalu.. pejam celik pejam celik dah 23 hari dah umur dia.. (^_^)

|| NaFiRaa || said...

tomey~

ekinashikin said...

wahhh...mesti x lama lagi makin tembam ni...

LydSunshine said...

Salam Dini. Dah besar dah baby dia. Ramai la bagi nama anak Darwish skrg ni. Kalo tak silap, cucu mama Maszull pun nama Darwish.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comel :)

ifnirsweet said...

tahniah kak dini.patut la lama diam.dh bersalin..comeynye baby..huhu..

*ifnirsweet

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah . . . . .

Bui Junaidi said...

TAHNIAH DINI..X SANGKA DH DELIVER RUPANYA ALMAKLUM KAK BUI DH LAMA X BW..HIHIHI

maszmadi said...

lama dah x datang sini.....

WAH!!!!! darwish is in da world, tahniah dni n hubby..... makin berseri lah hari2 mendatang buat dini n family yerk...

ishiko said...

darwish? comeynye nama diaa...

oh my.. dni dh dpt baby punn..
*nampak sgt lama tak jenguk belog dni.. pani kne salu jenguk nk tgk baby darwish ^^,

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Dini.Tahniah!K.atie pon br tau dini dah melahirkn seorg baby lalki yg comel.

Semoga dia membsr jadi anak yg soleh.Aminn

Selamat berpantang tuk Dini gak...

Eliss Mie said...

dah besar dah dia yer. bulatnya mata :)

ummiarissa said...

Alhamdulillah...baby sihat mak sihat sudah cukup...jangan lupa pantang betul2...ramai orang zaman sekarang abaikan pemakanan sewaktu dalam berpantang,takut penyakit lain yang datang...

RajaQina said...

assalamualaikum kak dini..
congratezzzzzzzzzzzz
dpt tgk bby nih akhrnya..huhu
dkat sm dgn ank sdare qina jgk lhirny ni..
sm la,boy jgk..hehe smoge akk n fmly bhgie n shat sllu :)

Pixelworks Studios said...

congrate dini! semoga berbahagia dengan perkahwinan ni dengan kehadiran si comel... buat byk2 lg tau

Pixelworks Studios said...

congrate dini! semoga berbahagia dengan perkahwinan ni dengan kehadiran si comel... buat byk2 lg tau

cci said...

cute nya dia..^_^

nadia said...

hari2 nadia tengok dni update gambar Darwish dekat fb. muka sebiji mak dia. fotostet dini betul! comeyyyyyyyyyyyyy

appl3 h0n3y said...

wow! mata dia cam dini la.. congrate dini! xsabar la nak kawen juga!

kLiPKeRt@sPiNk said...

Tahniah kak dni!