-



lama tak blogging sejak lepas bersalin. hehe... layan mood jadi seorang ibu. memang heaven! Alhamdulillah, hari ni baby Darwish dah berusia 23 hari. dah makin bambam pipi dia... dari 2.35kg dah naik 3kg... next week harap-harap makin naik la kg dia ^__^ tak sabar nak tengok dia membesar.






InsyaAllah dni akan update mengenai pengalaman bersalin dan sebelum bersalin yang kena warded sampai 2x sebelum dan selepas raya. tungguuu ;)



-

39 Comments

  1. tahniahh dini..
    alhamdulillah baby sihatt.....
    sedapp namanya darwish yer....

    ReplyDelete
  2. Hai Darwish! Welcome to the world! Hehe, comel.. Patutla lama Dnie tak update.. Dah agak da, mesti dah bersalin.. Tahniah dah bergelar ibu..! ^__^

    ReplyDelete
  3. ololo tomeynya, cepat dah besar dah :)

    ReplyDelete
  4. bestnya boboi dia dah keluar..kita punya bln lg..hehe

    ReplyDelete
  5. makin hemsem darwish.. selamat berehat ye dear

    ReplyDelete
  6. selamat berpantang tuan rumah..tahniah ek dapat baby

    ReplyDelete
  7. comelnya anak dni..congrats dear for ur new born bb.semoga menjadi anak yg soleh.

    ReplyDelete
  8. Sekejap je dah tembam.. take care Dni.. Tunggu update dari Dni nih.. :)

    ReplyDelete
  9. baby darwishhhh!!! nmpak x aunty lambai2 niii..hahaha

    Dni kena tukar da banner blog tu sbb bby darwish kan da kuar=D

    ReplyDelete
  10. sekejap je nak sebulan dah baby kak dni! makin besar dah... moga2 makin bertambah beratnya..

    ReplyDelete
  11. comelnya Darwish... cepat jer masa berlalu.. pejam celik pejam celik dah 23 hari dah umur dia.. (^_^)

    ReplyDelete
  12. wahhh...mesti x lama lagi makin tembam ni...

    ReplyDelete
  13. Salam Dini. Dah besar dah baby dia. Ramai la bagi nama anak Darwish skrg ni. Kalo tak silap, cucu mama Maszull pun nama Darwish.

    ReplyDelete
  14. tahniah kak dini.patut la lama diam.dh bersalin..comeynye baby..huhu..

    *ifnirsweet

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH DINI..X SANGKA DH DELIVER RUPANYA ALMAKLUM KAK BUI DH LAMA X BW..HIHIHI

    ReplyDelete
  16. lama dah x datang sini.....

    WAH!!!!! darwish is in da world, tahniah dni n hubby..... makin berseri lah hari2 mendatang buat dini n family yerk...

    ReplyDelete
  17. darwish? comeynye nama diaa...

    oh my.. dni dh dpt baby punn..
    *nampak sgt lama tak jenguk belog dni.. pani kne salu jenguk nk tgk baby darwish ^^,

    ReplyDelete
  18. salam Dini.Tahniah!K.atie pon br tau dini dah melahirkn seorg baby lalki yg comel.

    Semoga dia membsr jadi anak yg soleh.Aminn

    Selamat berpantang tuk Dini gak...

    ReplyDelete
  19. dah besar dah dia yer. bulatnya mata :)

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah...baby sihat mak sihat sudah cukup...jangan lupa pantang betul2...ramai orang zaman sekarang abaikan pemakanan sewaktu dalam berpantang,takut penyakit lain yang datang...

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum kak dini..
    congratezzzzzzzzzzzz
    dpt tgk bby nih akhrnya..huhu
    dkat sm dgn ank sdare qina jgk lhirny ni..
    sm la,boy jgk..hehe smoge akk n fmly bhgie n shat sllu :)

    ReplyDelete
  22. congrate dini! semoga berbahagia dengan perkahwinan ni dengan kehadiran si comel... buat byk2 lg tau

    ReplyDelete
  23. congrate dini! semoga berbahagia dengan perkahwinan ni dengan kehadiran si comel... buat byk2 lg tau

    ReplyDelete
  24. hari2 nadia tengok dni update gambar Darwish dekat fb. muka sebiji mak dia. fotostet dini betul! comeyyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  25. wow! mata dia cam dini la.. congrate dini! xsabar la nak kawen juga!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.