Merindui kekanda yang berada jauh di Miri


hari ni dah genap sebulan dni tak jumpa dengan suami tersayang... rindu sangat rasanya... maklumlah sebelum ni kami selalu bersama, tak balik kampung langsung lepas kawen. tiba2 lepas bersalin, terus tak dapat jumpa dia selama sebulan. fuhhh mencabar juga keadaan ni. selama seminggu juga lepas suami berangkat balik ke Miri dni duk nanges je. haha! malu kat anak... mamanya nanges rindukan papa ;p



 
 papa dan Darwish dalam flight - 14days


InsyaAllah 24hb nanti, suami dni akan berangkat pulang ke kelantan untuk menyambut hari raya aidiladha bersama + kami nak adakan majlis akikah buat anak teruna. pastu 28hb dni, suami dan baby akan berangkat ke Miri coz cuti dni dah habis... kena balik kerja. sobsobsss... nanti mula episod rindu kat family la pulak kan. macam tu lah bila duk jauh2... rindu sana rindu sini ^___^ 


actually dni masih busy dengan baby + siapkan tempahan felt pillow. jadi dni tak sempat nak berblog. bila ada masa lapang nanti dni akan update dan blogwalking. memang rindu nak berceloteh kat sini. tak sabar nak share pengalaman bersalin. hehe... nak stori pasal pengalaman mengandung macam cerita basi pulak. haih... itulah dni selalu tertangguh nak wat entry. sudahnya, tak terstori kat sini. adoyai... dni update later eyyy,... tengah blur nih, haha!



21 comments:

icee-yah said...

Hai dni..rindu nk bc blog dni ni tau :-)

Riena Haiqal said...

sabar ye Dni.. itu membuatkan jalinan cinta dalam rumah tangga semakin mekar dan semakin utuh.. tak sabar nak tgk gambar terbaru baby awak.. heheheheh..

kechixx hussain said...

nanti tiba masa bersalin turn saya pulak berjauhan dengan suami...huhuhu...x dapat nak bayangkan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

xlama lg jumpa la tu kan sis.. =)

amirah said...

lahai siannya.terpaksa berjauhan ye. kalo akak pon sama. gerenti sedih sgt rasa hati

Ijah EmoTemo said...

alolololo...sian dni :)

syawalsimpsons said...

alorr cian windu kat husband...takpe..nnt jumpe ye...selamat berpantang sesama ye

LydSunshine said...

Rindu itu indah. Sampai nangis2 dini rindu kat papa darwish.

Kniedaz said...

Lama tak jenguk blog Dni..dah dapat baby pun Dni...wah..mesti sekarang sibuk dengan baby pulak ye..take care!

~♥ iella ♥~ said...

Sian Dni..Jgn sedih2 tau, jgn nangis2,malu kt anak..hehe..

Zura said...

kena kuatlah dini...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu adat merantau kan...

Misz Mieza said...

Lamanya Dnie tak update blog.. Rindu da nak baca entri2 Dnie.. huhu..

azizah :) said...

tu la kan.. cuti pantang pon rindu suami.. ni lagi la yg PJJ..hehehe InsyaAllah pasti akan dah balik miri dah boleh hidup bertiga..seronoknya..

Ena said...

faham faham..

memg bila duk berjauhan rindu lain sikit.. nak2 terpisah beribu batu pulak kan..

raya haji dah dekat dah..

ekinashikin said...

oooohh...tumpang sedih..
xpe x lama lagi boleh jumpa balik..

Tihara said...

sian dni, dni updet la sekali 1 entry pun dah ok..nt pm adress kat sarawak kat fb akak ey..kalo tak keberatan...rasanya add kat kelantan ada lg.. :)

Affieza said...

Cptnya...dah habis cuti pantang?

Izan Ishak said...

betullah dni... kalau dah kawen ni, lagi2 bila dok jauh ngan famili...rindu sana sini kan.

insyaAllah... tak lama dah kan nak jumpa kekanda tercinta.

Eca Dwinky Asha said...

2minggu lagi eh...

Peri PiA said...

nti cerita ye dini :)