Gambar anak? Follow facebook dan instagram dni meh ^__^


 ramai dok tanya bila dni nak update gambar anak dni kat blog. hehe sorry u ols.. dni terlalu busy melayan kerenah si kecil + nak siapkan felt craft yang menimpun. super tak sempat masa nak hadap blog. tapi seriously hati ni memang meronta-ronta nak update blog. dah lama berblog zaman bujang senang sekali tak dapat berblog dengan rakus lak after kawen coz ada komitmen. pun begitu dni tak stress pun tak leh update blog sebab dni happy dengan kehidupan rumahtangga dni. awwww love u hubby! love u my son!



 senyuman manis Rayyan Darwish ;)

okay macam ni lah u ols... yang nak ikut perkembangan dni or nak tengok wajah comel anak kesayangan dni boleh follow facebook dan instagram dni. dni memang 24hours la lebih kurang melepak kat situ. yelah boleh bukak akaun fb dan instagram di hujung jari je. kalau blog, susah sket nak hapdet tru henpon kan... so that y lah super lazy dni nak hendap blog...



 mata bulat! mama kaco dia tido hehe..

nak follow fb dni leh klik link yang ada kat widget sebelah kanan blog dni nih. haa... senang je kan... instagram lak akaun dni nama ardinihumaira... cepat follow ramai-ramai... hik3...




and opkoslah bila dah ado anak ni dni koje capat hal anak je lah kat instagram and fb... kalau update blog pun rasanya konfem penuh cite pasal anak gak kat sini. acane u ols... ready tak nak hadap update daripada dni pasal si anak ni? jangan nanges eyyy ;p




23 comments:

Miza Yusof said...

comelnya baby :) hai hai :)
geram tengok mata darwish yang bolat tuh :D

nanakimie said...

wah,besar da darwisy ye:)

etiey.com said...

Comel! Update je lah psl anak... Banyak blogger buat buat mmg utk anak hehehe. Tmasuah ai. Nantidha besar boleh baca bertambun cerita depa hehhee

Batu Adventure said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

abah khalisha said...

bulatnya mata dia ye

Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat Cute

Zura said...

lama betul dni menyepi..

Chekgu Azrine said...

chomel nya darwish!!

maszull said...

assalamualaikum ardini...cute nyer darwish dah mcm nama cucu mama...Darwish dah berapa bulan ni..:)

azizah :) said...

hahahaa lepas ni ofkos la citer pasal darwish je kat blog ni kan kak..hehe

nadz|rah said...

Comelnya!!! tahniah kak :)

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

mrs kayrul said...

comelnya..dah besar anak dni nie

Bui Junaidi said...

HENSEMNYA ANAK DINI..MANCUNG HIDUNG DIA

kLiPKeRt@sPiNk said...

Wah rindunye kak dni!
Besar dah anak die.. Cute!

Nurhanis Zamshah said...

nyomel sgt ni darwish ni~ hehe

eiela said...

dah besar dah rayyan nih.

Cikbintang said...

yeay akhirnye dpt komen kt sini..pheww busy xnyempat bukak blog..heee..alaa boboy tomei tomei tomei ;) heee

mrs kayrul said...

besarnya mata dia...geram tengok

ifnirsweet said...

dh besar dh baby darwish...comey ^_^

Deena Yahya said...

Cutenye rayyan..sama cam mummy dia ek...jom rayyan visit blog auntie nak?hehee.. Http://madeenayahya.blogspot.com

Dayana AZ said...

comelnya comelnya comelnya :D !

SHaRKFiQ SSM said...

Salam.. dini..

Dah lama xjenguk dunia blog nih, tiba2 singgah dini dah ade anak..
tahniah, semoga anak dini menjadi anak yang soleh.. Aameen..

azzey said...

nama sedap muka pon comey....ensem dh besor nih!