Breakfast di KLIA after habis pantang

peh! jauhnya pergi breakfast kan? bukan saja-saja nak ber-breakfast kat klia nun. tapi sebab flight awal pagi dari kelantan ke KL... nak solat subuh pun kena solat kat airport. sampai je klia cam tade tempat nak tuju tetambah bawak baby, kan. terusla cari je memana kedai yang berdekatan. 29 oct hari tu punya cerita. dah abis pantang, so ikut asben balik miri semula dengan darwish. 



disebabkan kami berdua sama-sama nak makan, cuma ada masa sejam sahaja untuk isi perut jadi terpaksalah letakkan si Darwish yang sedang nyenyak tdo atas sofa. kalau tak makan nanti kang lapar pulak sementara nk makan dalam flight nanti. naik MAS, kan dapatla makan skali...  kitorang bukan letak dia merata-rata eyyy... memang meja makan kat marry brown situ bersofa cemni so senanglah kalau baby nak tidur. hehe...



 

 menu husband punya...




feeling-feeling orang baru abis pantang dengan czer, pilih nak makan bubur nasi je. 




dan my milk booster. orang lain takut minum kopi, daku bedal kopi dari awal lepas bersalin lagi. seriously lepas minum kopi ada rasa susu makin banyak. sebab tu dni tak skip minum kopi dalam sehari. disamping tu juga dni amalkan makan buah oren, minum soya, halba, makan supplement, longan+kurma, vco, dan juga susu. kafein sebenarnya bagus. orderdose je yang tak bagus. so, takyah takut minum kopi eyyy ^__^ ehhh, macam dah tukar topik dah. haha... peace!


-



10 comments:

Peri PiA said...

i love coffee ;),btl2 berlebihan tu xelok

akak penah mkn bubur MB,xsuka yg mcm keropok yg dieorg letak dlm bubur tu hehe

Kniedaz said...

akak dulu lepas pantang suka minum kopi juga...kejap-kejap kopi..kopi...je..hahaha...

Permata YangDicari said...

ada tips untuk masa depan :)

Siti Asiah said...

aah,asiah pun ok jerk minum kopi...;)

Rosmiza Ali said...

Lena jer si Darwisy tdo.. Ramai yang cakap tak elok minum kopi kalau bf kan ? Tapi macam takde hal jer Dni bedal... Hehehehe..

Chekgu Azrine said...

Akk bedal nescafe..ok alhmdulillah..susu masih ok..syukur sgt..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2..hihi

LydSunshine said...

Sedapnya merry brown. Pastu cam comel je Darwish tido kat sofa tu. Lena kemain.

Nafira usof said...

selesa jer nampak darwisy tido atas sofa tu..:)

nur fadzlyne said...

darwisy comel je tidoo ;)

http://www.ciklynenur.com/2013/03/premium-beautiful-bisnes.html