Kerja semasa dalam pantang


 kusss! semangat weh masa dalam pantang pun buat kerja. actually kerja2 ni sepatutnya siap sebelum dni bersalin. sebab customer tempah felt pillow dengan dni sebelum dni bersalin lagi.. dalam 3 minggu awal. tapi takdir Allah SWT, dni bersalin 3minggu awal daripada due date. jadi, tak sempat nak buat felt pillow yang berjumlah beratus buah... 


Alhamdulillah, customer ni sangatlah bertolak ansur dan memahami. syukur sangat2. sebab dni tak dapat siapkan tempahan pada masa yg ditetapkan. mana nak hadap kerja, mana nak hadap anak semua tu kan. tambah2 si anakanda tu direct BF. kalau dia nak menyusu, satu kerja apa pun tak dapat nak buat. kena fokus menyusu je. ni antara bantal felt  yang dni siapkan  semasa dalam pantang ^__^






bulan lepas, barulah setel semua buah bantal yang ditempah oleh customer tu. rasa lega dan bersyukur sangat dapat siapkan juga akhirnya... nak tampal semua beratus buah bantal nanti takut entri cecah kerak bumi lah pulak. hehe... kalau ada kesempatan dni akan letakkan semua gambar2 pillow tu di FB dni... yang pastinya dni akan stop bercraft buat sementara waktu. tak ada masa sangat2. sorry tau pada yang nak order. order felt craft ditutup untuk ahun ni ^__^



-

11 comments:

syawalsimpsons said...

kalo sue nak order pillow felt ni kat dni camne erk...bufday syawal bulan depan

Kniedaz said...

wah..banyaknya order...bila ada anak ni memang tak boleh sangat nak berkraf kan Dni...hehe

azizah :) said...

cantik kak.. sempat jugak akak buat..

Ijah EmoTemo said...

wow! cantik2 semuanya! :)

eima said...

byknye tu ....
rajinnye ....ok la habiskan masa dengan menjahit

Rosmiza Ali said...

Rajin mama buat kerja tengah2 pantang pun.. =)

LydSunshine said...

Sempatnya buat craft masa berpantang. Cayalah dini!

zariffzarifah said...

selamat berpantang mama dini...

ekinashikin said...

alhamdulillah..sempat jugak siap ye...hihi

nanakimie said...

wah,banyak tu sis,beratus buah,kagum la,heee....

Peri PiA said...

tabik toin toin la :),cantik