kusss! semangat weh masa dalam pantang pun buat kerja. actually kerja2 ni sepatutnya siap sebelum dni bersalin. sebab customer tempah felt pillow dengan dni sebelum dni bersalin lagi.. dalam 3 minggu awal. tapi takdir Allah SWT, dni bersalin 3minggu awal daripada due date. jadi, tak sempat nak buat felt pillow yang berjumlah beratus buah... 


Alhamdulillah, customer ni sangatlah bertolak ansur dan memahami. syukur sangat2. sebab dni tak dapat siapkan tempahan pada masa yg ditetapkan. mana nak hadap kerja, mana nak hadap anak semua tu kan. tambah2 si anakanda tu direct BF. kalau dia nak menyusu, satu kerja apa pun tak dapat nak buat. kena fokus menyusu je. ni antara bantal felt  yang dni siapkan  semasa dalam pantang ^__^






bulan lepas, barulah setel semua buah bantal yang ditempah oleh customer tu. rasa lega dan bersyukur sangat dapat siapkan juga akhirnya... nak tampal semua beratus buah bantal nanti takut entri cecah kerak bumi lah pulak. hehe... kalau ada kesempatan dni akan letakkan semua gambar2 pillow tu di FB dni... yang pastinya dni akan stop bercraft buat sementara waktu. tak ada masa sangat2. sorry tau pada yang nak order. order felt craft ditutup untuk ahun ni ^__^



-

11 Comments

  1. kalo sue nak order pillow felt ni kat dni camne erk...bufday syawal bulan depan

    ReplyDelete
  2. wah..banyaknya order...bila ada anak ni memang tak boleh sangat nak berkraf kan Dni...hehe

    ReplyDelete
  3. byknye tu ....
    rajinnye ....ok la habiskan masa dengan menjahit

    ReplyDelete
  4. Rajin mama buat kerja tengah2 pantang pun.. =)

    ReplyDelete
  5. Sempatnya buat craft masa berpantang. Cayalah dini!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..sempat jugak siap ye...hihi

    ReplyDelete
  7. wah,banyak tu sis,beratus buah,kagum la,heee....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.