Thank you Mama Mikail!





U know, my lesbo... kawen beza sebulan, umo beza setahun, pregnant beza seminggu, bersalin pun beza seminggu. sama-sama dapat anak lelaki pulak tu. tau tak siapakah gerangan beliau? yesss... yang dah lama kenal dni di alam maya blog ni opkos kenal dia kan kan kan ^___^ sape lagi kalau bukan Zie Madini. hehe... we ol ni ekceli bukannya lesbo. tapi digelar lesbo sebab banyak persamaan we ol secara tak langsung. tu yang tetiba we ol jadi ter-rapat sakan walaupun masa tu jarak we ol kemain jauh. kelantan-sarawak! tak pernah jumpa... tak pernah kenal... cuma melalui blog. tapi ada chemistry... siap ada drama merajuk bagai kalau ada apa-apa kan yunk? haha lawak la kita nih.




hari tu Zie Madini ada hadiahkan Darwish baju romper batman. sempat la Darwish pakai dalam 2minggu pastu dah ketat dah skang. tak padan tang nak butangkan romper tu. ehehe dah semakin panjang budak tecit ni.




baju tu kembar dengan anak dia, Mikail. tapi tak menyempat dni nak copy gambar anak comel Zie Madini. ni pun online dengan kelam-kabut dengan harapan dapatla siapkan entry ini. 3 hari dah terperam gara-gara Darwish asyik berkepit je dengan mama. ehehe.. apapun, tq ya yunk untuk baju ni! leh simpan untuk adik Darwish :)




9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

comel nya!! bertambah comel bila darwish pakai. alhamdulillah, rezeki darwish :)

Siti Asiah said...

Adik Darwish?hihi...mesti tak lama lg Darwish nk dapat adik yea...hihi,gurau jerk Dni..;)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

Ya Allah..encemnya batman mini nie.hihi~ muah pipi dia cikit!!

mrs kayrul said...

dulu kayrul kenal blog dni pun dari zie gak....

azizah :) said...

rezeki darwish.. syukur... simpan untuk adik dia pulak nanti.. macam xlama je lagi..hee

Mrs Mikko said...

alololo..
cepatnyaaaaa darwish mbesar yaaaang...

uchi kay-f Ahmad said...

hai ape khbr puan dini?wah pasni baby darwish dh kawan on9 lah si mikael...

Peri PiA said...

alahai cair acik pia tgk ;)

Rosmiza Ali said...

Macam kembar pulak si tecit Darwish ngan Mikail ni taw.. Dua2 comel.. =)

Pssstt! Act lesbo tu apa ekk ? Mahapler kekampungan sikit.. Tak berapa tau.. Uhuks~~