Dah semakin besar anakanda Rayyan Darwish



Assalamualaikum...

u olsss ^___^ lama dni menyepi kat blog ni kan. sebenornya sebab tak dapat peluang nak update. susah nak ado kesempatan update guna laptop. nak update pakai henpon, tataulah kenapa application tu asyik fail kalau nak submit entry. sudanya menyepi jugak dni dari berblog. sobsss :'( padahal kemain hari tu beryauu sakan buleh update guna henpon. last2 application tu hampeh lak. tsskkk!





apapun, wajiblah dah update blog ni tayang gambo anakanda comel yang semakin membesar. lagi dua hari akan genaplah 8bulan usia Darwish. wahhh pejam celik pejam celik nak masuk 8bulan dah rupanya... cepat betul masa berlalu, kan... okay u ols... later dni update lagi. sian asben dok layan Darwish tu nak mandi pun takleh dni suh layan anak sekejap. haahaa... ;p



24 comments:

Sharinginfoz said...

kejap aja membesar.... sungguh seronok kan

Peri PiA said...

Alhamdulillah


comelnya

Chekgu Azrine said...

Hai darwish!!

cik chinta said...

dni ritu bersalin d kuching kn? lepas bape ari bersalin ek ble nek flight?

Z ie said...

betul pantas je masa berlalu sekarang ni... alahai chumelnya dia....

Aida.Ohno said...

comelnya baby!geram tengok.awww.comel comel.

pelangi chenta said...

dah besar anak kan.sekejap jek masa berlalu

syawalsimpsons said...

sekejap je dah membesar kan

Mama Zharfan said...

rayyan sgt comellll

Rosmiza Ali said...

Makin besar dah Darwish.. Bulat je mata dia.. =)

eima said...

comey nye ... kejap je kan aku rasa cam baru lagi aku baca ko tgh cuti 3 bulan ...

Ena said...

Memang sangat comel secomel namanya.. *_*

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dah besor anak teruna nie yerkk..comel je

azizah :) said...

comelnya darwish..makin besar makin hensem!

Penceloteh Tegar said...

salam. dini, share lah saat-saat nak bersalin kan darwish. :)

Affieza said...

Comel mcm mama dia...hihi

kechixx hussain said...

cepatnya masa berlalu..darwish tua 4 bulan dari muslim..;)

Qema Amaya said...

alhamdulilah..membesar dgn sihat bby dini ye..

blog baru qema: http://rini-thingy.blogspot.com/

jom singgah :)

micah aje said...

cuci mata tgk darwish jap...cumil laaa

LydSunshine said...

Kejap je dh 8 bulan. Dah pandai duduk dah.

Cho Zila said...

tahniah ... dah lama akak tak kesini dah besarpun dia...
selamat berpuasa...

syira syahirah said...

comel..geram je tgk

Syazary Sukor said...

alahai. comelnya... :)

Zie Madini said...

kann...kejap je besar. terasa baru semalam melahirkan. hehe