Assalamualaikum...

u olsss ^___^ lama dni menyepi kat blog ni kan. sebenornya sebab tak dapat peluang nak update. susah nak ado kesempatan update guna laptop. nak update pakai henpon, tataulah kenapa application tu asyik fail kalau nak submit entry. sudanya menyepi jugak dni dari berblog. sobsss :'( padahal kemain hari tu beryauu sakan buleh update guna henpon. last2 application tu hampeh lak. tsskkk!





apapun, wajiblah dah update blog ni tayang gambo anakanda comel yang semakin membesar. lagi dua hari akan genaplah 8bulan usia Darwish. wahhh pejam celik pejam celik nak masuk 8bulan dah rupanya... cepat betul masa berlalu, kan... okay u ols... later dni update lagi. sian asben dok layan Darwish tu nak mandi pun takleh dni suh layan anak sekejap. haahaa... ;p



24 Comments

  1. kejap aja membesar.... sungguh seronok kan

    ReplyDelete
  2. dni ritu bersalin d kuching kn? lepas bape ari bersalin ek ble nek flight?

    ReplyDelete
  3. betul pantas je masa berlalu sekarang ni... alahai chumelnya dia....

    ReplyDelete
  4. comelnya baby!geram tengok.awww.comel comel.

    ReplyDelete
  5. dah besar anak kan.sekejap jek masa berlalu

    ReplyDelete
  6. Makin besar dah Darwish.. Bulat je mata dia.. =)

    ReplyDelete
  7. comey nye ... kejap je kan aku rasa cam baru lagi aku baca ko tgh cuti 3 bulan ...

    ReplyDelete
  8. Memang sangat comel secomel namanya.. *_*

    ReplyDelete
  9. comelnya darwish..makin besar makin hensem!

    ReplyDelete
  10. salam. dini, share lah saat-saat nak bersalin kan darwish. :)

    ReplyDelete
  11. cepatnya masa berlalu..darwish tua 4 bulan dari muslim..;)

    ReplyDelete
  12. alhamdulilah..membesar dgn sihat bby dini ye..

    blog baru qema: http://rini-thingy.blogspot.com/

    jom singgah :)

    ReplyDelete
  13. cuci mata tgk darwish jap...cumil laaa

    ReplyDelete
  14. Kejap je dh 8 bulan. Dah pandai duduk dah.

    ReplyDelete
  15. tahniah ... dah lama akak tak kesini dah besarpun dia...
    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  16. kann...kejap je besar. terasa baru semalam melahirkan. hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.