AidiJuma Bawal Fever!


 Assalamualaikum

lama tak bersua. hehe, macam biasalah alasannya tak ada masa banyak komitmen lain yang tak dapat nak dielakkan. cheyhhh ngalahkan menteri. tapi tu lah, andaikata korang ada follow pesbuk dni, alkompom korang faham kebenda yang buat dni rasa macam tak de masa nak berblog nak hadap blog apatah lagi nak jenjalan ke belog-belog. (mood nanges) 







saje je nak share. dni ada satu kegilaan yang melampau membuak-buak sangat sekarang ni. tak dapat nak dibendung lagi. dah tahap kronik sampai rela ke sana ke mari mencari design tudung bawal aJ idaman kalbu. alhamdulillah rasa puas hati dapat membelai jiwa raga beli tudung-tudung idaman bak terapi yang sukar digambarkan. hepi sakan tau dak? haaa hanya perempuan yang mengenal apa itu kepuasan shopping. kohkohhhh....






seee... ni baru separuh. ada lagi dalam lemari tu. malas nak menyusun. later dni hapdet lagi naaa... ;)

11 comments:

cheekychubbycutegirl said...

waaa..banyaknya..kat area umah ifnir ni ade kedai aj..slalu bukak ari sabtu untuk limited design..ramai orang..tapi ifnir jenguk dari atas jalan raya je.xsinggah pn.hehe

Nurul Ain Zulkarnaind said...

Banyak tu dni

Cho Zila said...

Mmg pemonatni... dah suka mst lah ada koleksi.... lgpun dini pakai nmpk comel....

Lady D'yot said...

wahh...saya ada gak beli yg kaler maroon andd bunga2 kelabu yg atas tu..suka gak pakai sebab bidang dia agak besar and kain senang bentuk ikut muka.

Zie Madini said...

lama dh aku tak bertudung bawal sejak pandai bershawl. malas nak iron sebenarnya. haha. btw...lawa ko yunk

sal ya said...

dah lama sgt tak berbawal. malas nak kelepet2 tudung tu. hehe...

iemarozlan rozlan said...

Sis kalau nak let go garden blue tu bg tau sy erk... lama dah mencari cantik sgat... :)

iemarozlan rozlan said...

Salam sis kalau nak let go garden blue tu bg tau sy yer dah lama mencari.. mekasih :)

iemarozlan rozlan said...

Nak blue garden tu hehehe kalau nak let go bg tau yer. Dah lama mencari.. :)

ahmadjai said...

salam kalo awak nak letgo awak bgtau ye 017 7147 619 tq

RiNa FaRiD said...

Tumpang post ye sis..sy ada tudung garden hijau aj utk dilet go..klu brminat wasap 011-28840768..tq