Hackett Family Set

Assalamualaikum
Salam sayyidul ayyam ^___^



ada yang masih berjaga lagi ke? haaa saja dni nak share mengenai baju yang menjadi idaman hati dni. nak merasa juga pakai baju satu set dengan kanda dan anakanda. cam comey je kan bila tengok madam rose wife kepada fizow omar pakai kemeja cam ni. terus la dni godek-godek reseller yang jual baju camni. Alhamdulillah terjumpa juga yang ada jual satu set kemeja, t-shirt dewasa dan kanak-kanak.






actually yang kemeja tu bukan for woman punya. yang tu cutting biasa yang untuk lelaki. tapi dni pilih yang tu sebab tak nak kemeja jenis cutting ikut badan. tak syesyuwaiii dengan title muslimah gitu kan. hihihhh... so, tak ada masalah kalau perempuan nak pakai kemeja ni. nak pakai satu set dengan suami pun boleh ~ kemeja + kemeja.






buat raya pon comey kan? hehe... 


nanti baju-baju ni dah sampai dni laram dan tepek kat sini ye.
gudnait!


7 comments:

syawalsimpsons said...

dni yang 1 set family tu berapa RM

Amal Salleh said...

cantik2.. heee da ade ank ni mmg klu bole sumer nk sedondon kan hehehe

eima said...

comey kan ..sedondon

Ardini Humaira said...

dni beli ni set dalam rm300 juga sekali pos. pos sarawak mahal sket huhu

Ardini Humaira said...

eh silap.. rm200 hehe

Bro Framestone said...

Agak menarik gak nie... dekat mana nak cari nie ek?

www.broframestone.com

nana kimie said...

cantik! nanti share gambar ye sis,nak tengok:)