Mukah here i come


Assalamualaikum

hai koranggg! dah breakfast? dni dan darwish dah... makan cucur keju. hehehe... mama darwish tak dan nak masak-masak sangat pepagi ni tak nyempat. darwish tak suka dengar tumis-menumis. dia takut. pastu dok nanges menghilangkan konsentrari masak mama. maka selalunya nak masak kena tunggu papa balik dulu. al-kisahnya... alasan tak dan masak. hooohoooo....



poyo -____-"


besok, kami sekeluarga akan ke Mukah. hubby kena bawa budak sekolahnya ke sana. mama dan darwish pun nak tumpang sekaki ngekor papa. tak sangguplah nak stay berdua dengan darwish kat rumah sampai sabtu. lama tu... sehari pun dah bagai seminggu tau dak kalau papa gi keje. mama nak solat nak mandi sodap-sodap nak rest segala kena ada papa dulu. kalo tak, haishhhh tak de masa untuk mama sebab darwish ni nyusu badan. 


bila mama landing je dia nak mintak susu tak kisahla dia lapar ke tak. pendek kata mama tak de masa nak rest daripada nyusu dia kalau dia tak main dengan papa. time ada papa je lah mama leh rehat kejap. wuuuwuuu :')  lom tambah part kena gigit lagi. cedera parah dah mama nih. rasa nak pi kurung dia dalam bilik lain je. haha!


okaylah korang. saja je ni menaip sementara darwish dok ralit nonton raju the rickshaw kat tv9. kalo tak, laptop ni dia yang punya... kikikii... nak ngemas segala kelengkapan bawak ke sana esok. kang tertinggal, naya... yeay! ikut papa keje sambil makan angin.

2 comments:

Chekgu Azrine said...

bestnya..
happy jalan2 sis..enoy urself

LydSunshine said...

lama dah tak dtg sini. dah lama tak tgk darwish. dah besar dah dia.