Kenangan koleksi peribadi tudung AidiJuma kesayangan


Assalamualaikum


sekarang musim orang pakai tudung bawal aidijuma kan? dulu, design AJ tak keluar banyak sekaligus macam sekarang. nak beli pun sempat laaa nak menabung dulu. sekarang ni, fuh! sekali keluar banyak design dan warna sekaligus. nak pilih pun rambang mata dibuatnya. nak beli semua, huiii i bukan retisss nak pakai tudung lain-lain setiap hari. haha.. pakai ajo yang mano ado.
 





 inilah dia antara semua koleksi aj dni. ada beberapa lagi yang gambarnya dah terdelete. malas nak copy kat instagram. hehe...








 




ssemua ni dah jadi kenangan. dni dah letgo kat orang lain. tengok orang pakai, teringin nak pakai balik. tapi tak pe lah. kita hunting design terbaru pula. cuma kainnya lah yang tak sama. material dulu punya best. yang latest punya keras dan cepat rosak :')

9 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

banyoknyeee tudung aidijuma.hehe.satu2nya tudung yang tak lapuk dek zmn, bawal forever.hihi.selamat menjalani ibadah puasa utk dini sekeluarga. ciumkan pipi darwish utk maera k? :)

CT Humairah said...

wooow banyaknya koleksi.. sejak pakai shawl CT dah bertahun tak pakai tudung bawal. memang dah lama let go kat orang daripada simpan.. tengok ni cecantik designnya hihiks..

Rohani Hashim said...

Banyaknya koleksi dini...akk dah xleh pakai bawal skrg.mcm dah senteng dgn akk.kalau nak kena cari yg bidang besar la.

Eda Ejai said...

wahhhh... banyaknye koleksi.. eda baru nak berjinak2.. tapi betul la kain yang sekarang ni cepat rosak bile kene pin tudung.. sayang je.. sebab corak santik..

eima said...

byk nye ... ai penah pun beli lagi .. sbb dok pakai kanggaroo .. hehehhe

Siti Asiah said...

Asiah tak pernah beli lagi tdg AJ ni...;)

~~Miss Diela~~ said...

kita pulak bru berjinak2 dengan tdg aj ni..
dulu takat dengar je tapi xheran pun...
tpi klau tgok warna n corak yang old seasons punya mmg cantik2 dari yang sekarng ni ...just my 2cents...:)

Nik Norhasni said...

Ada yg nk jual x sis pnya aj ni?hehe

Mieda Adnan said...

Asslm sis..ada lg x bl pink leopard flower tu?hehe..tringinnya nk pkI