Wide Shawl tutorial | Dena Bahrin Style



Assalamualaikum


dni nak share tutorial pakai wide shawl yang dena bahrin selalu gayakan. ada dia share di instagramnya hari tu. so, dni duk follow step-by-step cara dena yang lebih kurang sama jugak dengan gaya Irine pakai tu, selesa sangat. rasa betup-betul cover aurat dan kemas. lepas ni boleh la beli wide shawl banyak-banyak. hehe ^__^





nah...tu dia gambar captured guna henpon terus. takde crop-crop edit bagai. malas nau eden nak mengeditnya pakai laptop ni. hahaha...


selamat mencuba!

9 comments:

Mysara Ab Rahman said...

ada tgok yg irene post tu..simple n snang!

Niyaz ayani said...

saya ada try tutorial ni,
tapi tak jadi.

step ke 4 dgn ke 5 dah banyak kali cuba pun tak menjadi.

T.T

Aty_Fared said...

menarik..senang nak pakai.. :) thanks ya...

nur anis said...

comel je tutorial..boleh try ni...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

memg paling simple :)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

ok nk try hehe

lilysyahirahramlan said...

Salam sis.. boleh tak elaborate step 4, 5... sye mmg menangis sejam buat tak dapat2..

Invisible Me said...

Nampak mudah. Boleh try nanti.

yang baik Ishak said...

nak mencuba jugalah...
walaupun nanti nampak macam peliks... kan :D