Aidijuma White Label dah jadi my fav tudung pulak

Assalamualaikum


lama tak update blog. hehe macam basalah alasan takde kesempatan ^___^ sekarang ni dni masihh dalam mood fever kat tudung aJ. nak wat cemano, design dia cecantik. asyik berkenan je. tak beli, duk teringat-ingat macam kena ubat pengasih. lepas beli baru lega. kepuasan katanya. aaahhaaha sabo je lah encik suami melayan minat isterinya ni.



lastest, aJ ada keluarkan design smiley untuk white label punya. dni dok berkenan kat smiley blue memandangkan tudung merah/pink dahh terlampau banyak. aJ paris tu pun tak dan pakai lagi. yang hijau tu pun kenan tapi masalahnya hari tu dah beli hhijau camtu juga. ehhhh silap. bukan beli. nini adik dni yang hadiahkan. warna sama masalah juga... tak tau nak pakai masa bila >___<"






dni lagi suka pakai white label daripada black label sebab WL ni takyah iron pun ok terletak je, tak mudah keronyok. suka sangatla dni pakai yang tu sebab dni pemalas betul nak iron bagai ni. pegi ngajar kat sekolah pun rilek je tak iron baju dan tudung. miahaaha ;p



kalau korang pun nak beli tudung ni, boleh ke website aJ ----> www.aidijuma.com masih availabe lagi design ni. jom kita p beli sekarang :)






6 comments:

mOoN IzzaN said...

sy pun suka koleksi aidijuma...cantik n simple..

JunAina said...

Anak akak suka la adijuma nih...

Myra Jay said...

Ahkak pun suka bebenor AJ tak kisah la WL ka BL ke..

La ni pun gigih dok kumpul koleksi, tp cari yg murah2 ja..

eima said...

ooo tu beza white ngan black ek ... menarik tp tak penahs ampai lagi butik AJ ni

Chekgu Azrine said...

Dulu sblm.raya sakan beli..skg dh tak gila dah..hahaha..xthula kenapa..dulu mmg demam sgla flu semuala..hahaha

yang baik Ishak said...

kalau dah berkenan ... tentu jadi koleksi... kan