Giveaway by ArdiniHumaira : Macaroon & Eiffel

Assalamualaikum

Hai koranggg! Haaa, nak hadiah WL Macaroon Flower dengan Eiffel tak? Tapi  kena pilih salah satu je taw. Bukan soramg dapat dua-dua. Hehe... Senang je cara nak join. Korang jawab soalan mudah ni. Mudah senang dan simple sangat. Teka pastu salah ke betul jawapan korang tak de masalah. Tak kena penalti pun. Ngehhhhngehhh 😜



Syarat penyertaan:
1) teka berapa harga tudung yang dni pakai kat dalam gambar tu πŸ‘†
2) infor korang nak tudung mana satu kalau menang. Eiffel atau macaroon. 
3) letak emel korang. Nanti dni inform nama pemenang. In case korang tak aktif blog, dni alert korang kat emel ye. 


____________________________

Contoh jawapan penyertaan:

1) RM0.00
2) Macaroon
3) ardinihumaira@gmail.com

____________________________








Simple kan? Haaa... Jomlah join. Pastu jika bertuah, InsyaaAllah tudung White Label latest collection by aJ tu bakal jd milik korang. Cunnnn sangat taw. 


Tarikh tutup penyertaan: 26 Oktober 2014 jam 12malam. 


Jawapan yang tepat tau paaaling tepat dni akan hadiahkan mana-mana tudung pilihan korang. Dua orang pemenang akan dipilih taw. So, grab peluang keemasan untuk dapat tudung free daripada dni. 

Selamat mencuba! 😘😘😘






26 comments:

mama tisya said...

bole teka byk kali ke?

aznor ibrahim said...

1) RM20.00
2) Eiffel
3) aznuur_87@yahoo.com

Myra Jay said...

1. RM20.00
2. Eiffel
3. normj1001@hotmail.com

IamAin said...

1) RM 25.00
2)macaroon
3) writetoayien@yahoo.com

Sue-Rya Qistina said...

1. RM47
2. Eiffel
3. suria1907@yahoo.com

akak join ye :)
www.suriaqistina.blogspot.com

cik helena said...

rm29
macaroon
sitiaishah@ftsm.ukm.my

ehehee

azman Arsad said...

1) RM10.00
2) Macaroon
3) borjr330@gmail.com

Glory jane said...

Salam dini....
ok la saya cuba jawab ye...
tak tau la betul ke tak... hihi

1) RM35.00
2) Macaroon
3) ijanizan@gmail.com

Invisible Me said...

1) RM25.00
2) Macaroon
3) invisibleme_2393@yahoo.com

addin NA diena said...

salam sis. nk tnya. jawapan kena jawab by comment or send by email?

addin NA diena said...

salam sis. nk tnya. jawapan kena jawab by comment or send by email?

addin NA diena said...

RM47
Macaroon
noradinah.mali@gmail.com

PinkyMummy said...

1. Rm49.00
2. Effiel
3. rahayu.rohani@yahoo.com

PinkyMummy said...

1. Rm49
2. Effiel
3. rahayu.rohani@yahoo.com

mawar berduri said...

Salam..saya join yer..
1) RM35.00
2) Eiffel
3) ivy_ika@yahoo.com

liena marlina said...

1) rm15.00
2) macaroon
3) lienamarlina0812@gmail.com

Arol Mubin said...

Hmm. Tak tahu lah berapa harga tudung sekarang nie. Tapi Arol cuba teka ya! :D

1) RM10
2) Macaroon
3) arolmubin44@gmail.com

Syuhada Salleh said...


Hai dini.

syu teka..

1) RM20.00
2) Macaroon
3) syuhadasalleh@gmail.com

Zura Tahir said...

1- RM25.00
2- Macaroon
3- z2007_jc@yahoo.com.my

norliza romizi said...

1) RM30.00
2) Eiffel
3) lizaufa@yahoo.com

[sutera kasih] said...

Salam dini ツ

1) RM47 kot hehe
2) Eiffel
3) suterasyaza@yahoo.com

hrp2 dpt hihi

ziezah.com said...

nak join kak..

1) RM39.00
2) Eiffel
3) Ziezah_misi88@yahoo.com

Nur aqiLah said...

1) RM49.00
2) Macaroon
3) sharifahaqilah@ymail.com

tenku butang said...

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 3095
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Tini Ismail said...

1.RM47
2.macaroon
3.tz4ever_5725@yahoo.com
tetibe...muuahaha :D

yan ijat said...

Sis. Jual x eiffel tu..wasap 0173366426..tq